Ons vakkundig team met meer dan 50 jaar ervaring staat voor u klaar voor al uw dienstverlening, schoonmaak, catering en werkzaamheden op maat.

Projecten

Contact

Burgemeester de Bruïnelaan 38 Zwijndrecht

info@gschilten.nl

+31(0)6 10376293

// Wat bieden wij?

Alles wat schoonmaak betreft

Kantooronderhoud

Schoonmaken is niet alleen ons vak, het is ook onze passie. Wij zijn sterk in een betrouwbare dagelijkse of periodieke schoonmaak van alle soorten ruimtes, waaronder kantoren, scholen, traphallen en bouwprojecten.

Schoonmaak

Elk project vergt een ander aanpak van schoonmaak. Hiervoor zal G Schilten per object een passend plan van aanpakken opstellen.

// facilitaire experts

Schoonmaak

Een schoon en opgeruimd bedrijf zorgt voor een efficiënte maar ook fijne werksfeer. Wilt u de schoonmaak van uw bedrijf uitbesteden? Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf, zodat u uw klanten goed kunt ontvangen. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaak bedrijf voor een medische praktijk, kantoor, kinderdagverblijf, hotel, onderwijs, of vastgoed, bouwprojecten, wij hebben facilitaire experts in dienst met verschillende specialismes. Laat ons weten wat uw uitdaging is. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

//

Wij staan voor u klaar